1 februari 2021
Nu är det dags för dig som medlem i Brf Dekorera Porslinsfabriken att skicka in din motion till föreningens årsstämma! Årets föreningsstämma kommer att ske den 15 april och den blir även detta år digital. Mer information angående själva stämman kommer ni att få i god tid. För dig som vill skicka in en motion skickar den till info@brfdekorera.se senast den 21 februari. 

Längre ner på denna sidan hittar ni några pdf-filer som kan vara användbara angående sopsortering, andrahandsuthyrning och energideklarationer. 

Vår egen app!

Vi rekommenderar er att ladda ner vår egen app! Det har visat sig att den har blivit ett mycket bra och snabbt sätt att kommunicera och sprida information vid ett flertal tillfällen. Du får snabbt nyheter inom föreningen, och du kan själv snabbt och enkelt få kontakt med en specifik person.
Boappa, laddar du ner via Appstore eller Googleplay. Sök på Brf Dekorera Porslinsfabriken så kommer du rätt. För att kunna ge dig tillgång till appen behövs din underskrift. Om du inte har fått en blankett för detta så hör av dig via info@brfdekorera.se. Vi hoppas den ska medföra positiva saker för oss som bor här! Ladda ner och använd den till att söka information, chatta eller något annat som appen hjälper till med.
ansokan_tillstand_for_andrahandsuthyrning.pdf
Sopsortering och återvinning (5).pdf
Energideklaration Josef Ekbergs gränd 2 0ch 4.pdf
Energideklaration JEG 6.pdf
Energideklaration JEG 8.pdf
Energideklaration ESG 14.pdf