Info 24 november  Adventsfirande

Vårt planerade adventsfirande på söndag måste vi ställa in med anledning av pandemin. Det är förbjudet med sammankomster med fler än 8 personer och det måste vi naturligtvis följa. 

Vår gran ska anlända till gården i slutet av veckan och vi får hitta våra egna små sätt att att fira det på. Gården tillhör oss alla så använd den gärna med ett pandemitänk! 

En fin 1:a advent önskas alla boende i Brf Dekorera!

Info 18 november

I samband med 2-års besiktningen har vi samlat på oss lite tips som vi alla kan ha nytta av i det dagliga underhållet av våra lägenheter. Tipsen finns nu på sidan "Om föreningen/ Info om din lägenhet." Där hittar du även nr på väggfärg som kan vara bra att komplettera. 

Information att läsa och ta till sig så att vi tänker på hur vi sköter våra avloppsrör! Hur vi undviker fettproppar! ladda ner och läs informationen så vår förening inte drabbas av kostnader för detta. 


Nu behöver vi en repetion angående vårt miljöhus på gården igen! Ligger en mängd kartonger från ett stort känt varuhus som inte är hanterade på rätt sätt. Vik ihop, minimera storleken på dem! Inte alls svårt, lägg dem på golvet och vik och vik tills de tar så liten plats som möjligt. Öppna filen om, sopsortering och återvinning, om du känner dig osäker! Finns ju för övrigt en jättefin ÅVC, Ekobacken, bakom COOP om det passar bättre för det du ska slänga!

 

Fettproppar.pdf
Sopsortering och återvinning (5).pdf

Info 4 november

För er som vill titta på sammanfattningar av energideklarationer finns de som pdf-filer längre ner på denna sida:

Nr 1062735 för JEG 2 + 4
Nr 1084554 för JEG 6
Nr 1084553 JEG 8
Nr 1062737 för ESG 14

Har ni planer på att hyra ut i andra hand så finns även en ansökningsblankett för detta att ladda ner. 1062735-sammanfattningar.pdf
1084554-sammanfattningar (1).pdf
1084553-sammanfattningar.pdf
1062737-sammanfattningar (1).pdf
ansokan_tillstand_for_andrahandsuthyrning.pdf

Vår egen app!

För att snabbare kunna nås av nyheter inom föreningen, eller om du snabbt vill få kontakt med en specifik person, kan det vara en bra idé att skaffa vår egen app.
Boappa, laddar du ner via Appstore eller Googleplay. Sök på Brf Dekorera Porslinsfabriken så kommer du rätt. För att kunna ge dig tillgång till appen behövs din underskrift. Om du inte har fått en blankett för detta så hör av dig via info@brfdekorera.se. Vi hoppas den ska medföra positiva saker till oss som bor här! Ladda ner och använd den till att söka information, chatta eller något annat som appen hjälper till med.